Токпоккі без соусу слайси Matamun 600г

Артикул: 5998
Ще одним популярним блюдом традиційної корейської кухні, крім локшини рамен, є Токпоккі - рисові брусочки (ковбаски, палички, коржі), приготовлені в спеціальному соусі. Основа для страви Токпоккі - зліплені з клейкого рисового тесту палички. Їх називають тток. Вони дуже широко використовуються в кулінарії, їх додаються в локшину, супи, салати, а також готують в різних соусах. Подібне блюдо часто можна зустріти у вуличних торговців їжею. Це популярний "стріт фуд" в Кореї.
Энергетическая ценность на 100г 238
Бренд Matamun
Изготовитель Республіка Корея (Південна Корея)
Жиры 0.2 г
Белки 4.5 г
Натрий 0 кг
Углеводы 55 г
В наличии
154 грн.
Характеристики
Энергетическая ценность на 100г 238
Бренд Matamun
Изготовитель Республіка Корея (Південна Корея)
Жиры 0.2 г
Белки 4.5 г
Натрий 0 кг
Углеводы 55 г
Вес нетто 600 г
Состав Рис 99,1%, рафінована сіль, лимонна кислота, зерновий спирт.
Условия хранения при температурі от +1°C до +25°C
Упаковка Поліетиленовий пакет