Паста Гочуджан (Кочудян) гостра перцева Daesang 200г

Артикул: 9565
Паста Кочудян (Гочуджан) - один з основоположних компонентів корейської кухні. Область застосування перцевої пасти кочудян дуже широка: її додають в супи, салати, гарячі страви, умочують овочі і м'ясо, готують маринади і заправки.
Энергетическая ценность на 100г 233
Бренд Daesang
Изготовитель Республіка Корея (Південна Корея)
Жиры 8.3 г
Белки 5 г
Натрий 0 кг
Углеводы 35 г
В наличии
96 грн.
Характеристики
Энергетическая ценность на 100г 233
Бренд Daesang
Изготовитель Республіка Корея (Південна Корея)
Жиры 8.3 г
Белки 5 г
Натрий 0 кг
Углеводы 35 г
Вес нетто 200 г
Состав Коричневий рис, кукурудзяний сироп, вода, приправа з червоного перцю (порошок червоного перцю, вода, сіль, часник, цибуля), сіль, цукор, соєвий порошок, соєва паста ферментована, екстракт дріжджів.
Условия хранения при температурі от +1°C до +25°C
Упаковка Пластиковий стакан
Срок годности (мес) 18 місяців