Кошик
0 грн.
порожній
Японський майонез відрізняється своєрідним смаком від звичного майонезу. Бренд Kewpie - один із найвідоміших його виробників. Японський майонез широко використовують у східній кухні: додають у роли, салати, запікають із ним морепродукти. Також його змішують із соусом Kimchi Base, для отримання спайсі соусу для гострих суші та ролів.
- | |
---|---|
Основні | |
Бренд | Kewpie |
Країна виробника | Японія |
Упаковка | Пластиковий стакан |
Вага нетто | 100 г |
Склад продукту | Соєва олія, вода, цільне яйце, оцет, цукор, сіль, підсилювач смаку Е621, згущувач Е415, спеції, барвник бета каротин, консервант Е386. |
Умови зберігання | при температурі от +1°C до +8°C |
- | |
Харчова та енергетична цінність на 100г | |
Калорійність (ккал) | 685 |
Білки | 2.5 г |
Жири | 74.6 г |
Вуглеводи | 0.6 г |
Натрій | 715 мг |