Кошик
0 грн.
порожній
Чорний кунжут - одна з різновидів кунжуту. Корисні властивості чорного кунжуту практично не відрізняються від білого кунжуту. Смак також практично ідентичний.
В японській кухні кунжут знайшов застосування, як один з інгредієнтів ролів, супів, салатів, а також використовується при приготуванні других страв з рису, локшини. Кунжутне масло додається в салати, використовується для обсмажування м'яса, птиці, овочів.
- | |
---|---|
Основні | |
Країна виробника | Китай |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага нетто | 50 г |
Термін придатності (міс.) | 12 місяців |
Склад продукту | насіння кунжуту 100% |
Умови зберігання | при температурі от +1°C до +25°C |
- | |
Харчова та енергетична цінність на 100г | |
Калорійність (ккал) | 611 Ккал |
Білки | 19 г |
Жири | 50.6 г |
Вуглеводи | 17 г |