Паста соєва темна Aka Miso 200г

5.0049

Купити Паста соєва темна Aka Miso 200г

Ціна
64 грн.
Артикул: 4334
Колір
Вага
Кількість
Замовлення по телефону
+38 (095) 894-72-51

Паста темна соєва Aka Miso 200г

Один з ключових продуктів японської кухні - це знаменита місо-паста. Продукт, виготовлений з перебродивших бобів, став мало не культовим серед поціновувачів японської кулінарії, до того ж соєва паста володіє безліччю корисних властивостей і може стати ключем до вашого здоров'я при правильній організації її вживання.

Що таке місо-паста, і як її правильно готують

Місо - специалитет Японії, такий же, як пармезан для Італії чи фуа-гра для Франції. Це пастообразна однорідна суміш бежевого або більш темного відтінку, яка використовується в їжу одночасно, як приправа, і як один з основних інгредієнтів. Для приготування місо пасти використовуються всі ті ж боби, що і для соєвого соусу. Більш того, якщо заготовку для місо-пасти довше витримувати в заквашеному вигляді, саме соєвий соус і стане продуктом її віджиму. Але для класичної місо стільки часу не знадобиться.

У процесі приготування соєвої пасти місо соєві боби проходять процес окислення, начебто сквашування капусти, за допомогою спеціальних грибків. При цьому перші квашені боби з'явилися в японській культурі більше трьох тисяч років, і з тих пір міцно влаштувалися в раціоні японців. За рахунок ферментації боби стають м'якими, збагачуються корисними вітамінами і мікроелементами, але найважливішим фактором стає їх незвичайний солонуватий смак і яскравий, стійкий аромат, характерний для місо.

Крім самих соєвих бобів до складу пасти входить зерновий каталізатор бродіння (найчастіше рис, але існують пасти і з додаванням ячменю, гречаної крупи, пшениці, кукурудзи і навіть нуту), а також морська сіль і екстракт водоростей, який додає нотку пікантності пасті. Залежно від часу ферментації пасти поділяють на світлу (з терміном бродіння до 1,5 років) і темну (боби якої бродили більше 3-х років).

Темна паста акамісо використовується при приготуванні різних страв, в тому числі і знаменитого місо-супу.

Які страви готують з темною місо-пастою

За рахунок свого насиченого смаку паста бобова акамісо активно використовується в якості приправи:

  • Для супів місосіру - а без цього блюда не обходиться жоден прийом їжі у японців;
  • Як пасти для бутербродів - солоний інтенсивний смак темного місо відмінно підходить для закусочних сендвічів;
  • Насичені супи-рагу з безліч інгредієнтів тільки виграють при додаванні місо-пасти;
  • Онігірі - закуски-кульки з рису з начинкою також готуються з місо-пастою;
  • Маринад для м'яса на основі соєвої пасти - це спосіб отримати смачне і дуже ароматне м'ясне блюдо;
  • Місо-паста - це універсальний напівфабрикат на кожен день: змішайте її з лимонним соком - і готова заправка для салатів, додайте замість приправи - і страва заграє виразними японськими фарбами, а ложка місо-пасти, розчинена в гарячій воді - це прекрасний бульйон, незрівняний з бульйонними кубиками або супами з пакетика.

Корисні властивості темної місо-пасти

Купити місо пасту варто не тільки для кулінарних шедеврів, а й для свого здоров'я. Лікарі довели її корисні властивості:

  • Захист від радіонуклідів: саме завдяки пасті місо і супів з нею безліч постраждалих від ядерних вибухів в Хіросімі і Нагасакі зберегли життя і поправили здоров'я.
  • Місо - альтернатива м'ясу за вмістом вітаміну В12. Довголіття ченців-буддистів пов'язують саме з щоденним споживанням пасти з бобів.
  • Цей продукт - визнана панацея від кишкової інтоксикації. Супи з місо в Японії - це народний засіб від похмілля і харчових отруєнь.

Багаті боби місо кальцієм, калієм, фосфором, марганцем і міддю. Крім того, вони містять велику кількість білка при малій кількості жирів. Калорійність акамісо - всього 168 кКал на 100 грамів, при цьому насититися нею можна навіть при невеликій кількості продукту. Для того, щоб отримати всю денну норму корисних речовин, лікарі рекомендують з'їдати по одній столовій ложці місо-пасти в день. І в цьому, як стверджують вчені, криється секрет японського довголіття.

Акамісо в інтернет-магазині «Суші Повар»

Незважаючи на свою екзотичність, темна паста місо завойовує популярність і в нашій країні. Купити місо пасту тривалої ферментації ви можете в нашому інтернет-магазині. Ми пропонуємо зручну упаковку пасти з поквашених бобів з довгої витримкою об'ємом 200 грамів.

Паста Aka Miso виготовлена в Китаї за традиційною рецептурою з використанням рису і водоростей. Вона може зберігатися при температурі від +1 до +25 градусів і точно не зіпсується - цей смачний продукт ви напевно з'їсте відразу ж!

Паста соєва темна Aka Miso 200г - Характеристики

-
Основні
БрендJnP
Країна виробникаКитай
УпаковкаПластикова банка
Вага нетто200 г
Термін придатності (міс.)24 місяця
Склад продуктусоєві боби, рис, вода, екстракт морських водоростей
Умови зберіганняпри температурі от +1°C до +25°C
-
Харчова та енергетична цінність на 100г
Калорійність (ккал)168
Білки11.4 г
Жири5.1 г
Вуглеводи18.9 г

Рекомендуємо переглянути

Паста соєва світла Shiro Miso 200г
Паста соєва світла Shiro Miso 200г
64 грн.
У наявності

Місо - паста з бобів сої, яка є основою місо-супів. Місо-суп користується великою популярністю в Японії і є обов'язковою частиною кожної процедури прийому їжі

64 грн.
У наявності
Кількість
Кількість
Формовка пластикова Онігірі трикутник 6х4см
Формовка пластикова Онігірі трикутник 6х4см
65 грн.
У наявності

​Онігірі - відома японська страва. Вид подачі рису, при якому з нього формують трикутник, овал, або іншу форму і огортають стрічкою норі. В якості начинки додають лосось, японські сливи, кунжут, стружку тунця боніто тощо. Формовка для онігірі у формі трикутника полегшить приготування цієї японської страви та заощадить час та сили. ​

65 грн.
У наявності
Кількість
Кількість
Формовка пластикова Онігірі Ведмедик
Формовка пластикова Онігірі Ведмедик
65 грн.
У наявності

​Онігірі - відома японська страва. Вид подачі рису, при якому з нього формують трикутник, овал, або іншу форму і огортають стрічкою норі. В якості начинки додають лосось, японські сливи, кунжут, стружку тунця боніто тощо. Формовка для онігірі у формі Медведика полегшить приготування цієї японської страви та заощадить час та сили.

65 грн.
У наявності
Кількість
Кількість
Формовка пластикова Онігірі Квітка
Формовка пластикова Онігірі Квітка
65 грн.
У наявності

Онігірі - відома японська страва. Вид подачі рису, при якому з нього формують трикутник, овал, або іншу форму і огортають стрічкою норі. В якості начинки додають лосось, японські сливи, кунжут, стружку тунця боніто тощо. Формовка для онігірі у формі квітки полегшить приготування цієї японської страви та заощадить час та сили. ​

65 грн.
У наявності
Кількість
Кількість
Соус соєвий Chubang 150мл
Соус соєвий Chubang 150мл
63 грн.
У наявності

Соєвий соус - основний, базовий інгредієнт східної кухні. Її наріжний камінь. Його використовують в якості маринаду, заправки, соусу до суші і ролів та у багатьох інших випадках. Класичний соєвий соус ферментується протягом шести-восьми місяців і володіє багатим ароматом, солоним, але при цьому витонченим і складним смаком.

63 грн.
У наявності
Кількість
Кількість
Хіт!
Килимок для ролів і суші (циновка, макісу) 24х24см
Килимок для ролів і суші (циновка, макісу) 24х24см
62 грн.
У наявності

Ціновка бамбукова, професійна, для згортання ролів

62 грн.
У наявності
Кількість
Кількість
Хіт!
Водорості сушені Фуеру Вакаме 50г
Водорості сушені Фуеру Вакаме 50г
68 грн.
У наявності

Вакаме - один з найбільш популярних інгредієнтів місо-супу. З неї можна також приготувати дуже смачний салат з оцтової заправкою або тушкувати з овочами.

68 грн.
У наявності
Кількість
Кількість
Водорості сушені Даші Комбу 50г
Водорості сушені Даші Комбу 50г
68 грн.
У наявності

Сушені бурі морські водорості (зокрема, ламінарія), що використовуються при приготуванні бульйонів, місо-супів, а також рису для суші

68 грн.
У наявності
Кількість
Кількість
Гостре
Капуста Кімчі Napa Jongga 80г
68 грн.
83 грн.
економія 19%
У наявності

Консервована корейська капуста кімчі - відмінний азіатський гарнір. Також можна використовувати як інгредієнт для корейських салатів.

68 грн.
83 грн.
економія 19%
У наявності
Кількість
Кількість
Гостре
Хіт!
Порошок Хрін Васабі 100г
Порошок Хрін Васабі 100г
59 грн.
У наявності

Васабі - це одна з основних приправ японської кухні.

59 грн.
У наявності
Кількість
Кількість
Хіт!
Кунжут смажений, білий 90г
Кунжут смажений, білий 90г
69 грн.
У наявності

Кунжут дуже популярна спеція східних країн. Кунжут багатий вітамінами і мінеральними речовинами, необхідними для людського організму

69 грн.
У наявності
Кількість
Кількість
Кунжут смажений, чорний 90г
Кунжут смажений, чорний 90г
69 грн.
У наявності

Чорний кунжут - одна з різновидів кунжуту. Корисні властивості чорного кунжуту практично не відрізняються від білого

69 грн.
У наявності
Кількість
Кількість
Закрити
Закрити