Кошик
0 грн.
порожній
Горіховий соус Гамадарі - соус на основі кунжуту і кунжутної олії з додаванням спецій і лимонної кислоти (або оцту). Є незамінним компонентом салату Сівід (на основі водоростей Хіяші вакаме), а також інгредієнтом в багатьох салатах і других страв. Так само його називають кунжутним соусом.
Горіховий соус Гамадарі традиційно подається до салату з водоростей.
- | |
---|---|
Основні | |
Країна виробника | Китай |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Об'єм | 250 мл |
Термін придатності (міс.) | 12 місяців |
Склад продукту | Рослинна олія, яєчний жовток, питна вода, соєвий соус, цукор, насіння кунжуту, оцет, грибний соус, сіль кухонна, екстракт дріжджів, спеції. |
Умови зберігання | при температурі от +1°C до +25°C |
- | |
Харчова та енергетична цінність на 100г | |
Калорійність (ккал) | 411 |
Білки | 2.1 г |
Жири | 38.5 г |
Вуглеводи | 13.6 г |